september, 2021

04sep8:0016:00Rundt på Sjælland med DVM, lørdag, den 4/9 2021

Detaljer

Rundt på Sjælland med DVM, lørdag, den 4/9 2021

DVM Midtsjælland arrangerer et anderledes løb, hvor alle hjælpemidler må bruges, og hvor motorcykler fra 1900 til og med årgang 1985 kan deltage. Vi håber derfor at se rigtig mange nye ansigter fra andre klubber, eller fra den ejer, der har en motorcykel stående, som trænger til at blive luftet. OG kom nu, også selv om
du aldrig har kørt efter kort. Husk det hele er kun for sjov med socialt samvær, hyggelige drillerier og så en køretur ad veje, du normalt ikke kommer på.

Mødestedet er Overdrevskroen, Roskildevej 513, 4100 Ringsted. Det er på hovedvejen mellem Osted og Ortved. BEM: Der er benzintank på hovedvejen i Ortved, OK-tank med gode priser (normalt).

Mødetid: Fra Kl. 0800, hvor der er kaffe og brød, samt kørekort- og maskinkontrol. Første start kl. 0900. Kørekort- og maskinkontrol SKAL være foretaget inden start.

Løbet afvikles som et orienterings- og pålidelighedsløb med indlagte kontrolposter. Samlet løbslængde er 180 km. Klasseinddeling: 2 klasser, 1 med observatør og en for solomotorcykler. Løbet afvikles efter DVM.s løbsreglement, bortset fra alderskrav og afsnittet om hjælpemidler. Kørsel på prøveskilt er tilladt, forudsat det sker efter gældende bestemmelser, som kræver at motorcyklen er synet i den nuværende ejers ejerperiode. Motorcyklen skal være forsynet med løst prøveskilt, – altså ikke mekanikerens firmaprøveskilt samt at dokumentationen for prøveskiltet medbringes.

Der skal køres med gul refleksvest.

Der er præmier til de 3 bedste i hver klasse.
Deltagerne beværtes med let morgenmåltid ved ankomst, frokost og kaffe og kage ved løbets afslutning. De nævnte måltider er inkluderet i startgebyret, som er kr. 250,- pr deltager. Børn til og med 14 år kr. 100,-.
Drikkevarer for egen regning. Desuden laver kroen aftensmad, menuen beslutter kromanden. Pris kr. 150,- Bestilles ved tilmeldingen. Alle deltager for egen regning og risiko, hvorfor der ikke kan rejses krav af nogen art over for løbsledelsen,
DVM eller andre.

Tilmelding sendes til Henning Petersen, Codanvej 19, 4600 Køge. Tlf. 2173 6240, mail: henning.petersen1943@gmail.com. Udfyld tilmeldingsblanketten og send eller scan den og sammen med kvitteringen for betaling/overførsel sendes den til Henning.

Husk navn påført, hvis du overfører beløbet via netbank eller  bankoverførsel.

Sidste frist for tilmelding: søndag, den 22 08 2021
På gensyn
Arbejdsgruppen DVM Midtsjælland

Tidspunkt

(Lørdag) 8:00 - 16:00

Sted

Overdrevskroen

Roskildevej 513, 4100 Ringsted, Danmark

X