Arrangementer – Øvrige

13maj - 14maj 1310:00maj 14Brønderslev Veterandage

Detaljer

Tidspunkt

13 (Lørdag) 10:00 - 14 (Søndag) 16:00

Sted

Brønderslev Veterandage

Knudsgade 15, 9700 Brønderslev

3jun - 5HeldagsTimewinder 2017

Detaljer

Veterantræf vil vokse

TRÆF Græsted Veterantræf har visioner om vækst, og det er der optimale muligheder for på Grønnessegaard, mener godsejer Ditlev Hasselbalch.
Han havde i lørdags besøg af træfarrangørerne, og efter at aftalen er kommet i stand, ser han frem til at huse den store event fra 2017 og videre frem.
“Det bliver stort for både Grønnessegaard og for resten af lokalområdet at tiltrække den meget populære event, som besøges af mange tusinde mennesker. Plads og beliggenhed lever fuldt ud op til arrangørnes krav og fremtidsplaner om at kunne udvide yderligere,” fortæller Ditlev Hasselbalch, der tilføjer at godsets flyveplads kan tages i brug til udstilling af veteranfly.
“Beliggenheden ved fjorden gør det også muligt at sejle med dampskibe,” tilføjer han.
Det kommende år skal der laves en del forberedelser med hensyn til bl.a. logistik og trafik, lige som en veterantogbane formentlig flyttes fra Græsted til Grønnesegaard.
Desuden laves aftaler med lokale foreninger, som får chance for at tjene en god skilling i diverse boder på det årligt tilbagevendende træf i pinsedagene.
Arrangørerne har præsenteret store planer i en vision frem til 2021, og her fremgår det for eksempel at træffet skal være Skandinaviens største med et besøgstal på mindst 35.000, smalsporet veteranjernbane skal udbygges, plads til flere boder og udstillinger, dyrskue etableres – i det hele taget at skabe en mere helstøbt retrofestival.

Se deres brochure her

Tidspunkt

juni 3 (Lørdag) - 5 (Mandag)

Sted

Grønnessegaard Gods

Amtsvejen 280B, 3390 Hundested

X