Skagenløbet 2019 Løbet starter i år bag Skagen Gamle rådhus, det er et fint sted at starte vores løb. Løbet vil tage deltagerne gennem vores smukke land, ad mindre veje, noget der passe fint til de gamle motorcykler.

Turen går ned gennem Jylland, med stop på Hedebo Camping, frokost i Hadsund og eftermiddagskaffe i Hevring, for så at overnatte i Aarhus. Dagen efter videre ned gennem Jylland til stop i Søvind, Snoghøj og Næsbyhoved-Broby til Nyborg for den næste overnatning, og endelig den sidste dag tværs over Sjælland med stop i Mullerup og Ortved, inden målet, der i år er flyttet til Scandic i Hvidovre, hvor afslutningsfesten også holdes.

I år er der 178 deltagende motorcykler, herimellem er der flere udenlandske deltagere. Det er altid dejligt at så mange vil deltage i det største af Danmarks Veteran Motorcykleklubs løb, tænk på at den nyeste motorcykel er født i 1934, altså minimum 85 år gamle og i år deltager flere over 100 år gamle motorcykler. Så lad os sige, det er et kørende museum.

Løbsledelsen ønsker alle deltagerene rigtig god tur igennem Danmark. Tak til GF Veteran forsikring for endnu en gang at støtte løbet økonomisk. Tak til de mange officials, der beredvilligt stiller op, så deltagerne kan få en uforglemmelig tur igennem vores forårsklædte land. Tak for det flotte fremmøde, og pas så på Jer selv og hinanden derude.

Du kan downloade programmet, ved at klikke her

X