Skagenløb 2017 – 52 gange i DVM regi

Løbet starter i år bag Skagen Gamle rådhus. Skagenløbet 2017 er i år anderledes end det plejer, idet vi i år springer over Fyn. Det betyder at vi har 2 overnatninger i Jylland, første nat i Herning, og dag 2. smutter deltagerne så en tur mod vest, til en tur rundt om Stadil Fjord, denne dag er der ingen konkurrence, så deltagerne får tid til at nyde turen. Dagen ender i Aarhus, hvor vi overnatter. Dag 3. starter vi med at tage færgen til Sjælland, hvor løbet starter på Odden Færgehavn, og slutter ved Idrættens Hus i Brøndby.

Turen bringer endnu engang næsten 200 motorcykler rundt i det smukke forårsklædte Danmark, noget der klæder alle de gamle motorcykler. Igen i år er der flere udenlandske deltagere, tag godt imod dem.
Det er flot at de kommer her for at deltage i Danmarks Veteran Motorcykleklubs løb.

Løbsledelsen ønsker alle deltagerene rigtig god tur igennem Danmark. Tak til GF-Veteran forsikring for endnu en gang at støtte løbet økonomisk. Tak til de mange officials, der beredvilligt stiller op, så deltagerne kan få en uforglemmelig tur igennem vores forårsklædte land.

Tak for det flotte fremmøde, og pas så på Jer selv og hinanden derude.

Hent programmet her
X