Lørdag d. 15. og søndag d.16. september 2018.

Løbets start, mål og overnatning på Danhostel Kalundborg Vandrehjem,
Stadion Allé 5, 4400 Kalundborg.

Hej venner 

Opråb til alle der har tænkt sig at deltage i klubbens sidste store løb i 2018:

 I ved nok alle at jeg er grøn bag ørene og f.eks. ikke helt rettidigt fik tilmeldingsblanketten til årets løb fremsendt til redaktøren, noget Leif den gode hjalp mig til rette med.

Men jeg har tilbudt mig at arrangere dette efterårsløb fordi jeg er stolt af min maskine, mit land, dets oveflødighedshorn af naturoplevelser og sidst men ikke mindst, fordi jeg ved at mange af jer før mig har gjort en kæmpe indsats for at holde DVM traditioner i live.

Jeg har meget igen at lære på det organisatoriske område og beder alle derfor have tålmodighed med mine hr.-i-sidste-øjeblik-manérer.

Skjold Pagh har meldt sig på banen som medhjælper i organiseringsteamet og jeg er selvsagt ret lettet over at han gider, kan og vil.

Det vil nok rette op på problemerne ifm. min manglende erfaring.

 Tilmeldingsblanketten har således af misforståelsesårsager ikke været synlig på klubbens web-side og det beklager jeg selvsagt. Det kommer den forhåbentlig snarest til at være og så skulle det tændrør side som det skal.

 

Der er en god del tilmeldinger på nuværende tidspunkt, men jeg opfordrer mange flere til at melde sig på. Jeg kan garantere for en rigtig smuk rute i gøngehøvdingagtige omgivelser som vil overraske de fleste og som vil passe til vore smukke og stærke cykler.

 

Fordi jeg har været en sinke m.h.t. reklamering for løbet, har vi besluttet at udvide tilmeldingsfristen t.o.m. søndag den 12. august, men så for at sikre at dem der var tidlig ude med tilmelding, efter princippet først til mølle osv.

 

De bedste sommerhilsner fra Stein

 

 

Hent tilmeldingsblanket her

 

 

X