DKW ekspert Arno Werner som tidligere har holdt foredrag i Midtsjællands afdelingen arrangerer en tur til Tyskland, som muligvis kunne interessere nogle DVM’er. Se mere nedenfor.

Vi tilbyder en unik chance for deltagelse i en rejse i hjulspor af de største tyske bilmærker. Vi har allieret os med både danske og tyske eksperter på området, som vil indvie os i denne spændende verden.

Turen er tilrettelagt som en blanding af industrihistorie, samt almene kulturelle og turistmæssige oplevelser.

Der er opsamling i Østjylland, på Fyn, Sjælland og øerne helt til Rødby, hvorfra vi sejler til Tyskland (med morgenbuffet på udrejsen og aftenbuffet på hjemrejsen). Afgangssteder/tider fastsættes, når alle tilmeldinger er hus. Fra Rødby kører vi til Eisenach/Wartburg, hvor vi skal overnatte. Næste dag skal vi bo på det verdensberømte hotel V-8 i Stuttgart, mens de sidste to nætter sover vi på hotel i Neckarsulm, hvorfra der er gode tilkørselsmuligheder til Sinsheim og Speyer. På hotellerne er der morgenmad og alle aftener er der fællesspisning på hyggelige beværtninger. På hjemturen stopper til indkøb i Bordershoppen.

Læs mere her

X