Efterårstur til Tjekkiet for medlemmer og ledsager 30. oktober – 4. november 2018.

Så er det igen tid for at tilbyde en bustur til medlemmer af DVM og andre interesserede. Denne gang går turen til det nordøstlige Tjekkiet. Turen udbydes igen med Rejsemålet som samarbejdspartner.

Vi starter med at kører til Dresden, hvor vi tager en overnatning, inden vi onsdag morgen kører langs Elben ind i Tjekkiet, til vores bestemmelsessted Hradec Kralove, hvor vi skal bo på Hotel Cernigov Riegrovo námésti 1494, CZ-500 02 Hradec Králové.

Turen byder på besøg på Skoda Museet i Mlada Boleslav, et par små, men flotte motorcykle museer, et slotsbesøg, besøg på et bryggeri med smagsprøver, derudover et par endnu ikke fastlagte ting, turen slutter lørdag på stumpemarkedet i Caslav, hvorefter vi kører til Dresden for en overnatning, inden vi søndag morgen kører mod Danmark igen.

Turen starter i Hobro, med opsamlingssteder i Aarhus, Kolding og Padborg, alle ved Super Dæk afdelinger.

Pris: kr. 3795,- i delt dobbelt værelse, tillæg for enkeltværelse kr. 550.-

Inkluderet i prisen er bustransport i en moderne langtursbus med vippestole, toilet og minikøkken, to mellemovernatninger omkring Dresden, tre overnatninger i Hradec Kralove, med 1/2 pension.
I forbindelse med turens start, serveres der kaffe og rundstykker samt en morgenbitter i bussen, desuden er der fri kaffe på hele turen i bussen. Øl og vand kan købes i bussen.
Inkluderet er også moms, vejskat og bidrag til Rejsegarantifonden.

 Ikke inkluderet er al øvrig forplejning samt entréer.

Vigtigt: Husk at tegne rejseforsikring, det vil også være muligt at købe en rejseforsikring gennem rejsearrangøren Lars Offersen, der ejer Rejsemålet, som i samarbejde med Alex Løvschall ejer bussen vi skal afsted i.

Tilmeldings- og betalingsfristen udløber den 1. september 2018. Tilmeldingen er bindende.
Tilmeldings formular kan hentes på www.dvm.dk

Betaling med bankoverførsel eller Mobil Pay på 40459776.

Husk ved bankoverførsel at skrive medlemsnummer på og betaler man for flere, skal alle medlemsnumre være på overførslen.
Jette V. Søndergaard Lindumvej 23, Hvornum 9500 Hobro. Telefon 98 54 67 37 efter 16.30
Konto:  Jutlander Bank Reg. Nr.  9303  Konto Nr. 6612389762

 

X