Bestyrelsen har taget beslutning om at aflyse DVM’s løb i første halvår af 2021. Det vil sige Skagenløbet og Fladtankerløbet, er helt aflyst, Jyllandsløbet er flyttet til 25. september og stadig fra Krakær Camping.

Det er ærgerligt, men også en nødvendig beslutning, vi kan ganske enkelt ikke vide hvordan situationen omkring Corona vil være i midten af maj. I skrivende stund er der gang i vaccinationerne, men det går ikke så stærkt som forventet, derudover skal samfundet jo åbnes langsomt op. Flere af de steder vi skulle have besøgt på Skagenløbet er stadig ikke åbnet op. Skulle vi vente med at aflyse Skagenløbet til april/maj, ville det få store økonomiske konsekvenser for klubben.

Skagenløbet 2021 bliver lagt ned i skuffen med løb, og jeg har besluttet at flytte hele arrangementet til 2023, udlæggene havde nemlig lavet en helt fantastisk rute til jer.

Til jer der under alle omstændigheder vil køre Skagen – København i Kristi Himmelfartsferien, så hold øje med hjemmesiden og Facebook, jeg har gjort mig nogle tanker om et alternativ, men har lige nogle ting, jeg skal have helt styr på.

Med venlig hilsen

Jette V. Søndergaard

Sportsleder

X