Kære Venner

På grund af Covid-19 situationen må Skagenløbet 2020 aflyses, det kommer nok ikke bag på jer. Husk hvis I er tilmeldt sammen at give alle besked.

Det er selvfølgelig trist, men som alt ser ud lige nu, tror jeg ikke på at det vil være tilladt at kunne være 250-300 personer, i samme lokale, ej heller mindre på vores pausesteder.  

Den anden ting er selvfølgelig den helbredsmæssige side af sagen. Det ville være skrækkeligt hvis nogle af vores medlemmer skulle blive smittet under løbet.

Jeg har i de seneste dage tænkt mange tanker, snakket med Karl og med vores udlæggere. Ud fra det har jeg derfor besluttet, at tage endnu en valgperiode som Sportsleder i DVM.

Det vil betyde at løbsarrangementet fra i år bliver kørt i 2022 og at dette hermed bliver mit sidste løb som løbsleder.

Er der dog i foreningen en anden, der ønsker at opstille som sportsleder, send da hurtigst muligt en mail til formanden på formand@dvm.dk. Ellers fortsætter jeg med at arbejde på Skagenløbet 2021 og vil glæde mig til at se jer alle der.

Angående tilbagebetaling af løbsgebyr, skal sender I en mail til Otto Lassen på kasserer@dvm.dk, med ordrenummer, medlemsnummer, Reg nr. Konto nr. Navn og beløb. Så vil Otto sende pengene tilbage til jer.

Med venlig hilsen

Jette V. Søndergaard

Sportsleder

Danmarks Veteran Motorcykleklub

X