Hej alle

Jeg har en fornemmelse af at der bliver taget godt imod ideen om at køre et Skagenløb – “sammen og hver for sig” 

Jeg vil gerne, til interesserede deltagere, tilbyde min adresse fra fredag eftermiddag til søndag eftermiddag som et muligt sted at komme for: Dæk sparkning og udveksling af gode historier En tår kaffe En øl eller sodavand Frokost Aften-grillning, Overnatning (her kan der godt blive tale om “først til mølle” hvis der ønskes seng indendørs og morgenmad)

Jeg forventer at være vaccineret på det tidspunkt, der er fri adgang til håndsprit og håndvask, så vi kan passe på hinanden.

Jeg håber og forventer naturligvis på at deltagere er aktive for at få det til at fungere.

Lars Klitgaard
Kærrebjergvej 9
4200 Slagelse

Mobil: 40 51 10 70
Mail: larsbeckklitgaard@gmail.com

X