Det er med stor beklagelse jeg må aflyse Jyllandsløbet 2020, men Corona situationen og jeres fremtidige helbred taget i betragtning, er det nok det klogeste at aflyse. Fonden bag Classic Road Racing som vi var en del af, har besluttet at flytte deres løb til 2021 og da vi skubber mange arrangementer og veteranløb foran os, ser jeg lige nu ingen mulighed for at afvikle Jyllandsløbet i år. Jeg flytter derfor Jyllandsløbet så det kører sammen med Classic Road Racing i 2021 på Ring Djursland. I vil høre nærmere.

Tilbagebetaling af tilmeldings gebyr. For at få tilmeldings gebyret tilbage skal i sende jeres konto nr. til vores kasser Otte V Larsen på mail kasserer@dvm.dk Kasser Otto og Webmaster Poul vil herefter lave en samkøring af lister og sørger for at alle får deres penge tilbage. Stor tak til Otto og Poul.

Krakær Camping Jeg har været i telefonisk kontakt med campingpladsen, de oplyser at ved hjælp af booking nr. – mail og tlf. nr. vil de kontakte jer, der har bestilt overnatning og andet på campingpladsen hurtigst muligt. Jeg oplyste selvfølgelig campingpladsen, at vi kører Jyllandsløbet fra samme sted i 2021 Jeg kan kun beklage det ekstra arbejde medfører jer, men ser ingen anden løsning. MV. Jess Iversen Tlf. 20832053.

X